Reserves 972 21 84 05
fb

Amanides

• Fresca de l'Hort
• Tèbia amb formatge de cabra, figues i
  gelat de romaní
• Amanida de brie, tomàquets confitats i nous
• Burrata de la Puglia amb tomàquet, anxoves i alfàbrega
• Amanida d'enciams, tonyina, pebrot vermell escalivat i anxoves
• Carpaccio de vedella i flocs de parmesà
• Carpaccio de peus de porc
• Esqueixada de bacallà amb tartare de tomàquet natural
 

Sopes i Cremes 

• Sopa de ceba amb formatge gratinat i ou
• Crema de verdures fresques segons temporada
• Gaspatxo amb un toc de gelat d'alfàbrega | a l'estiu|
 

Verdures a la brasa

 
• Escalivada amb anxoves
• Graellada de verdures fresques a la brasa
• Espàrrecs verds a la brasa amb Romesco
• Faves i pèsols a la menta al estil del Empordà
• Carxofes a la brasa  |de temporada|
• Calçots a la brasa amb salsa Romesco |de temporada|
 

Pastes i arrossos 


• Canelons de l'àvia
• Pasta a la bolonyesa o carbonara casolana
• Arros a la Casola amb carn i marisc
 

Cargols  amb alioli i salsa de tomàquet

 

Argadà, SL · Av. Ramon Folch, 7 · 17001 (Girona) · Tel 00 34 972 21 84 05 · restaurant@argada.com      iglesiesassociats