Reserves 972 21 84 05
fb

 Menu de Festa

Festius i cap de setmana


 

Entrants

Sopa del dia

Amanida de tarongues freques i bacallà esqueixat

Cassoleta de Provolone

Carpaccio de vedella amb flocs de parmesà

Empedrat de bacallà

Timbal d'escalivada amb flocs de formatge de cabra i figues confitades

Faves i pèsols afogades al estil de l'Empordà

Pasta del día

Calamars a la Romana

Llauneta de cargols amb alioli (+2.00€)

Graellada de verdures a la brasa amb Romesco (+2.00€)

 

Segons 

Arros de carn i peix

Fideua

Guisat del dia

Botifarra de sal i pebre

Galta de porc llescada

Pollastre

"Pedaçet" de Vedella (+2.00€)

Cordó Ibèric (+2.00€)

Conill

Peus de Porc

Entrecot de vedella (+4€)

Hamburguesa "Waldorf"

Peix fresc del dia 

 

 

Cistella de torrades amb tomàquet i all,

Aigua,  Vi de l'Empordà o copa de sangria o  canya

Postres

 

22.00€ iva inclòs

 
Argadà, SL · Av. Ramon Folch, 7 · 17001 (Girona) · Tel 00 34 972 21 84 05 · restaurant@argada.com      iglesiesassociats